Actualitate Administrație Featured Politică

Circ după vandalizarea mașinii lui Tabără: Lațcău acuză că Robu e vinovat, fostul edil spune că vicele e bolnav psihic

Robu vot

Ne-am prins cu toții că pâinea îngrașă, așa că rețeta de succes a politicii mioritice a fost modificată. Timișorenii au parte de un circ pe cinste după ce mașina viceprimarului Cosmin Tabără a fost vandalizată. Primul care a lansat ipoteza că la mijloc e vorba de o răfuială politică a fost chiar Tabără care însă nu a dat nume. Ruben Lațcău, viceprimarul USR a dat vina direct pe Robu. Ca răspuns, fostul primar a acuzat că Lațcău e bolnav psihic!

Ruben Laţcău a condamnat vandalizarea maşinii viceprimarului Cosmin Tabără.

„Este de condamnat ferm ce a păţit viceprimarul Cosmin Tabără. Cultura politică a Timişoarei este una a toleranţei, a dezbaterii argumentate iar atunci când opiniile diferă, a respectului pentru democraţie şi drepturi. Am să spun eu ceea ce Cosmin evită să spună dar este clar pentru toată lumea. Acest gest este unul susţinut, dacă nu chiar şi cerut, de fostul primar Robu şi trupa sa de acoliţi. O gaşcă mânată de ură, foame de putere, sete după banul public, xenofobie şi, să o spunem pe nume, tulburări cognitive. Cosmin este lipsit de respect pentru această gaşcă de aciuiaţi a lui Robu pentru că, dincolo de toate defectele sale, are curajul să-şi asume datoria de lider politic al PNL şi de a se asigura că partidul său nu ajunge din nou batistuţa găştii lui Robu. Cu toate dezacordurile pe care le avem, acest lucru îl găsesc a fi unul demn de tot respectul”, a scris Laţcău pe Facebook.

În replică, Nicolae Robu s-a rezumat să se întrebe ce ar rezulta în urma unui control psihiatric.

„Stimaţi timişoreni, citind ce sunt în stare să declare unii-alţii, oameni cu responsabilităţi, mă întreb ce-ar rezulta la verificarea lor psihiatrică -accentuez, psihiatrică, nu psihologică!-, respectiv la testarea de detectare a eventualului consum de către ei de substanţe care rătăcesc mintea? Pe bune! E trist că am ajuns în Timişoara să ne punem astfel de întrebări!”, a replicat fostul primar, Nicolae Robu.

Related posts

5.386 de teste de coronavirus/250 de cazuri în 24 de ore

Mădălina Staicu

6.752 cazuri NOI de coronavirus: HARTA infectărilor pe județe și incidența cazurilor

Fritz NU GĂSEȘTE BANI: Festivalul Timfloralis, care strângea zeci de mii de participanți, va fi istorie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: