Sport

Cătălin Simon, luptător timișorean susținut de compania Apostu Estate, multiplu campion european la Vilnius!

Ediția a 8-a a Campionatului European de Pangration Athlima s-a desfășurat la Vilnius, iar printre sportivii care s-au remarcat se află și timișoreanul Cătălin Simon, legitimat la ACS Rinocerul Negru, club al cărui confondator este alături de fratele său, Alexandru.

Din capitala Lituaniei, unde a reprezentat și România, s-a întors acasă cu trei medalii de aur, la categoriile Imiepafis Pangration (semicontact) + 35 de ani și + 105 kilograme, Kato Pangration (lupte/judo/jiu-jitsu brazilian) + 21 de ani și + 105 kilograme și Agon Pangration + 21 de ani și + 105 kilograme (full contact), precum și cu una de argint, la categoria Imiepafis Pangration (semi-contact) + 21 de ani și + 105 kilograme (scorul finalei a fost 4-4).

Așadar, nici un meci pierdut, cu adversari din Grecia, Germania, Lituania, Cipru și Estonia.

„A fost un campionat european desfășurat conform așteptărilor, ba chiar peste așteptări. Au participat sute de sportivi, reprezentând diversele națiuni europene. Arbitrii au fost printre cei mai titrați foști campioni din SUA în UFC, box și lupte libere. Am plecat de acasă cu gândul și cu speranța de a mă întoarce de la acest turneu măcar cu o medalie. Am fost concentrat, am depus mult efort și mult suflet, iar rezultatele nu au întârziat să apară! Au fost patru probe grele de luptă, cu multe meciuri, iar de obicei în finală câștigă cel care a rămas mai bine conectat la competiție, deoarece oboseala și epuizarea și-au pus amprenta asupra sportivilor. Mii de mulțumiri sponsorilor! Fără acești oameni minunați nu aș putea face aceste deplasări extrem de costisitoare! Urmează o perioadă de recuperare fizică, timp de patru-cinci luni nu voi mai participa la nici un turneu”.

Cătălin Simon, sportiv și medic stomatolog, multiplu campion național, european și la alte competiții de nivel internațional, care beneficiază de susținerea companiei Apostu Estate

Academia Rinocerul Negru este un proiect menit să producă performanță la cel mai înalt nivel, iar bazele acestuia au fost puse anul trecut de frații Simon.

Clubul timișorean are deschise secții de jiu-jitsu brazilian, grappling, pangration athlima, taekwondo ITF, kick-boxing, sambo self-defense și lupte libere.

În cadrul Academiei Rinocerul Negru, Cătălin și Alexandru Simon sunt antrenori de jiu-jitsu brazilian, grappling și pangration athlima, legenda Cristian Oprescu și fiul său Andi Oprescu conduc ședințele de kick-boxing, titratul antrenor Valentin Mihăilă are în grijă secția de lupte libere (copii), Răzvan Mihăilă se ocupă de ramura sambo self-defense (auto-apărare pentru adulți), iar Arcadie Fischer este antrenor de taekwondo.

Academia Rinocerul Negru își desfășoară activitatea la sala situată pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 19, la etajul 1, vizavi de complexul comercial Euro. Antrenamentele sunt zilnice, de luni până sâmbătă, de multe ori și duminica.

Related posts

Competiţie automobilistică la Sânandrei

focustim

Kucich, Țvetkov și Mudrazija se despart de Politehnica Timișoara

focustim

Florin Teodorescu organizează sâmbătă, la Recaș, o nouă ediție a Cupei Libertății

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: