Actualitate Eveniment Featured

Câștigurile rapide te duc după gratii: Un bărbat a ajuns în arest după ce a incendiat o casă de pariuri sportive

S-a visat cu banii rapizi în buzunar, însă a ajuns tocmai în spatele gratiilor. I s-a întâmplat unui bărbat din Liebling, care de nervi că nu i-au ieșit planurile a incendiat o casă de pariuri sportive. Scenele s-au petrecut la Liebling.

Zilele trecute, polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi incendiat ușa de acces a punctului de lucru al unei societăți de pariuri sportive din comuna Liebling,județul Timiș.

Ajunși la fața locului,polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, focul provenind de la un recipient ce conținea o substanță inflamabilă.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Liebling,bănuit de comiterea faptei.

Ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar în data de 20 mai 2023, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Related posts

Coronavirusul SUFOCĂ leul: euro ajunge la un nou maxim ISTORIC

Mădălina Staicu

Drogurile fac ravagii în școlile din Timiș: prefectul Ritivoiu a cerut strategie de urgență

Mădălina Staicu

Anunț de ultimă oră despre noul stadion care va fi construit în locul arenei Dan Păltinișanu: Alin Nica a cerut urgentarea documentației!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: