Actualitate Eveniment Featured

Campanie cu SMS-uri: NU votați Robul Clanurilor! PNL a luat foc!

Campanie de SMS-uri la Timișoara! Mai mulți oameni acuză că au primit mesaje prin care li se cere să nu voteze cu Nicolae Robu, care ar fi omul clanurilor! În spatele ei ar sta USR, acuză PNL, însă nimeni nu prea poate dovedi, decât dacă poliția ar porni o anchetă.

PNL îi cere lui Dominic Fritz să oprească urgent campania de sms-uri mincinoase și defăimătoare pe care o desfășoară la adresa domnului profesor Nicolae Robu în aceste zile și prin care sfidează orice regulă de bun simț.

În acest moment, campania otrăvită pe care Dominic Fritz și ADU au ales să o desfășoare arată cât de jos au ajuns să se coboare, defăimând un om care toată viața a lucrat pentru binele Timișoarei și al timișorenilor.

Cristian Bușoi, președintele PNL Timișoara, a declarat: „Este inacceptabil atât din punct de vedere moral, cât și legal. PNL Timișoara a depus o contestație și la Biroul Electoral, prin care cere sancționarea lui Dominic Fritz și a formațiunii politice ADU pentru această campanie de sms-uri otrăvite”. 

Noi am ales să facem o campanie onestă și corectă, prin care să prezentăm timișorenilor proiectele pe care le avem pentru oraș, pentru a-i reda strălucirea de altădată. ADU și Dominic Fritz au ales să facă o campanie bazată pe ură, defăimându-l pe profesorul Robu, folosind discursuri xenofobe, ceea ce va duce și la crearea unor falii în societatea noastră.

Este momentul ca Dominic Fritz și stafful său să înceteze această campanie și să își ceară scuze public.

Related posts

Tragi-comic: Robu anunță peste 6.000 de semnături pentru demiterea lui Fritz, în demers apolitic

Mădălina Staicu

Accident grav în zona Coșava: un copil de 13 ani a fost liat cu elicopterul SMURD, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un TIR

Mădălina Staicu

Laude COMICE: Robu anunță că prin Timișoara se circulă ca pe autostradă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: