Actualitate Administrație Featured Sport

Călin Dobra TOARNĂ gaz pe foc, pe tema noului stadion: Robu e TAXAT de șeful CJ pentru că s-a lăudat cu noul stadion, după ce a fost ÎMPOTRIVA proiectului

Șeful Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, îl taxează dur pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Dacă în multe orașe din țară s-au construit stadioane noi, Timișoara a rămas cu vechea arenă Dan Păltinișanu, din cauza certurilor de la nivel local. Arena aparține CJ Timiș, care a vrut să o demoleze și să aplice pentru finanțare de la CNI, ca în Timișoara să fie construit un nou stadion. Nicolae Robu s-a opus vehement și a cerut în repetate rânduri ca stadionul să fie donat primăriei pentru a fi reabilitat. Acum, CJ Timiș a reușit să convingă CNI să aprobe noul stadion, iar Robu s-a grăbit să anunțe că noul stadion are deja studiu de prefezibilitate.

„Noul stadion din Timișoara e inițiativa Consiliului Județean și mergem înainte cu ea! Îi mulțumim însă primarului Nicolae Robu că promovează proiectele CJ Timiș. Suntem gata să-i acordăm titlul de membru onorific în echipa noastră de susținători.

Iată și o altă sugestie pentru domnul Robu, dacă tot vrea să ajute: să insiste pe lângă premierul Ludovic Orban să adopte cele două hotărâri de guvern necesare pentru demolarea stadionului vechi și finanțarea celui nou. Ca să nu rămână doar simple vorbe angajamentele PNL pentru acest obiectiv”, a scris Dobra pe Facebook.

Related posts

Handbaliştii alb-violeţi avansează în Cupa României: 29-28 cu CSM Bacău

focustim

HAOS total – Ministrul Educației anunță că elevii ar putea primi o LUNĂ de vacanță, ca să nu se treacă la școală online

Mădălina Staicu

Zece tineri artiști expun la Fundație Art Encounters, la Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: