Actualitate Administrație Featured Politică

Călin Dobra spulberă SPECULAȚIILE: CJ Timiș nu REFUZĂ preluarea pistei de biciclete de pe malul Begăi: proiectul e ÎN ANALIZĂ

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, pune punct speculațiilor privind refuzul CJ Timiș de a prelua pista de biciclete de pe malul Begăi. Dobra spune că proiectul este unul amplu și, odată preluat, va presupune investiții serioase după perioada în care se încheie monitorizarea Uniunii Europene. După ce a fost atacat de Nicolae Robu pe această tema, Dobra surprinde și spune că e deschis unui parteneriat cu Primăria Timișoara.

„Cred că eu am fost foarte clar. în acest proiect, Consiliul Județean a fost partener în ceea ce privește implementarea acestui proiect, împreună cu ABA Banat. Nu aș vrea să transform acest subiect într-unul de campanie. Eu am transmis foarte clar din partea CJ Timiș interesul, dar nu înainte de a studia foarte clar ce înseamnă proprietatea terenului respectiv, valoarea unei investiții, pentru că în momentul în care se închide acest proiect pe fonduri europene va trebui să reinvestim în această pistă, unele porțiuni nu se află într-o stare extraordinar de bună pentru circulație. Suntem în continuare într-un proiect cu partenerii din Serbia, cu continuarea pistei și pe partea din Serbia, cu realizarea unui punct de trecere a frontierei și pe canalul Bega, și pe pistă. În momentul în care ABA Banat ne va pune la dispoziție toate documentele solicitate din partea Direcției de Patrimoniu vom lua decizia în ceea ce privește administrarea pistei, întreținerea și investițiile în pistă”, a declarat Călin Dobra, citat de deBanat.ro.

Related posts

Festivalul „Bega Bulevard”, la ediţia a 12-a

focustim

NICIO șansă ca Timișoara să aibă spital regional în următorii ani – Liberalul Cristian Bușoi explică

Mădălina Staicu

DOAR 3.240 de cazuri NOI în România: în weekend s-au făcut 11.000 de teste/ HARTA infectărilor pe județe

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: