Actualitate Administrație Featured Sănătate

Călin Dobra face ANTITEZĂ cu Robu: mesaj de încurajare pentru personalul medical certat de primar

Șeful CJ Timiș roagă medicii să nu cedez în lupta cu coronavirus. După ce mai multe asistente de la CFR au demisionat, Dobra lansează un apel public și le cere medicilor și asistentelor să rămână pe poziții. Mai devreme, comentând același subiect, primarul Timișoarei certa personalul medical care a decis să părăsească sistemul, susținând că în perioade fără pandemii aceștia primesc salarii, ca și cum ar trebui să facă voluntariat.

„Apel către personalul medical. Medici, asistente, brancardieri, infirmiere, ambulanțieri, eroi ai sistemului sanitar, AVEM NEVOIE DE VOI! Știu că vă e frică, știu că aveți familii. Și eu am… În ultimele săptămâni, îi văd rar pe cei dragi și mi-e dor de ei. Foarte dor… mai ales de fetița mea. Fac asta ca să-i țin sănătoși. Nu plec acasă. NU ACUM. Nu pot să-i abandonez pe cei pe care pot să îi ajut. PE VOI!

Știu că sunt lipsuri. Mereu au fost. Sistemul e unul îmbătrânit, nepregătit pentru o astfel de luptă. Trebuie să fim sinceri. Dar, îl putem învinge. Se fac eforturi supraomenești. Nevoia voastră de protecție trebuie să fie pe primul loc. Înțeleg asta și muncim din greu să umplem golurile.

Noi cumpărăm echipamente de protecție și încercăm să suplinim nevoile. Nici asta nu e ușor. Nu mai contează că spitalul nu-știu-care aparține nu-știu-cui. Toate autoritățile – și în primul rând Ministerul Sănătății – au obligația să țină cont de aceste nevoi esențiale. Nu trebuie să vă lăsăm vulnerabili, să vă punem sănătatea în pericol. Nimeni nu vrea asta. Am fi inconștienți. Nu mai există (sau cel puțin așa ar trebui) orgolii politice. Nu avem loc și timp de ele acum. AVEM ÎNSĂ NEVOIE DE VOI!

DE VOI, cei care puteți să controlați virusul acesta. Să îl țineți sub control. Să redați speranța.VOI ne faceți bine! Fără voi intrăm într-un joc de domino. După prima piesă căzută, cad toate, fără excepție. Nu abandonați! Timișoara e un centru foarte important de combatere a pandemiei. Aici s-au înregistrat până acum cele mai mari succese la nivel național. MULȚUMIM! Vin însă săptămâni grele. O știu și eu, o știți și voi. Vă asigur că CJ Timiș se va implica la nivel maxim pentru ca personalul medical și unitățile medicale din județ să poată lupta în continuare cu succes contra pandemiei. Doar ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI!”, scrie Călin Dobra pe Facebook.

Related posts

Bani de la guvern pentru un sistem IT naţional privind adopţiile

focustim

Călin Dobra a EXPLODAT de nervi: cere PROTEST la adresa guvernului PNL, încă neînvestit

Mădălina Staicu

ABUZ? Sindicalistul din IPJ Timiș care a vorbit despre planul de amenzi din stare de urgență a fost DAT AFARĂ din poliție

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: