Actualitate Administrație Featured Politică Sănătate

Călin Dobra alocă BANI URGENT: 3,5 milioane de lei pentru 10 paturi performante la ATI

Liderul CJ Timiș, Călin Dobra, anunță că instituția pe care o conduce alocă de urgență bani pentru achiziționarea a 10 paturi performante pentru secția de ATI de la Județean. Din păcate, în aceste paturi este de așteptat să fie tratați mulți pacienți cu multiple afecțiuni care se vor înbolnăvi și de coronavirus.

„10 paturi performante de ATI, în valoare de 3,5 milioane de lei, la Spitalul Județean Timișoara. Nu mai putem aștepta! E momentul pentru acțiune! În contextul crizei epidemiologice pe care o traversăm, CJ Timiș a decis să aloce 3,5 milioane de lei, printr-o rectificare bugetară, pentru cumpărarea a 10 paturi de ATI, cele mai performante de pe piață, cu toate echipamentele necesare asociate, inclusiv ventilatoare mecanice, absolut necesare în această perioadă.

De altfel, în prezent, din cele 58 de paturi existente în Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara, doar 32 pot asigura servicii complete pentru pacienții în stare critică, iar gradul de ocupare e în permanență de 100%.

Consider că e o investiție foarte importantă, pentru că întreaga țară se confruntă cu un număr total insuficient de paturi în secțiile de ATI”, informează Călin Dobra pe Facebook.

Related posts

Numărul timișorenilor care scuipă, înjură, amenință sau fac mișto de Poliție a EXPLODAT: 400 de amenzi în șapte zile

Mădălina Staicu

ALERTĂ la adăpostul de noapte de pe Învățătorului: zeci de oameni ai străzii au fost evacuați în urma unui apel la 112

Mădălina Staicu

OFICIAL – Sorin Grindeanu a fost invitat să se reînscrie în PSD, la prima ședință a social – democraților din Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: