Actualitate Featured Politică

Călin Dobra a EXPLODAT după ce ministriul Transporturilor a INSPECTAT centura de sud:Chiar și-au pierdut actualii miniștri orice urmă de rațiune?

Șeful Consiliului Județean Timiș taxează dur vizitele miniștrilor Sănătății și Transporturilor la Timișoara. Dobra crede că e vorba doar de mișcări pentru imagine și că aceștia evită complet dialogul cu colegii lor din PNL Timiș. Mai mult, Dobra îl ia la rost pe Lucian Bode, ministrul Transporturilor, pentru faptul că nu a vizitat și gara de Nord Timișoara.

„O nouă zi, un alt ministru debusolat la Timișoara! Timișoara devine, încet, loc de pelerinaj ministerial. Dă bine pare-se să dai „check-in” la TV de aici. Ieri ne-a vizitat ministrul Sănătății, iar astăzi a venit rândul celui de la Transporturi să vadă cum e vremea prin Banat, că de altceva nu poate fi vorba. Vizite pe bandă rulantă, despre care aflăm din presă, pentru că oficialii nu au dialog decât cu colegii lor din partid.

Domnule ministru, dacă tot ați fost în zona Gării de Nord din Timișoara, știți că de aici pleacă, în pandemie, trenuri de noapte spre Austria? Sute, chiar mii de oameni, angajați ca îngrijitori acolo. Am văzut în presă, că NU știți absolut nimic despre aceste garnituri!!

Din păcate, Timișoara va deveni un centru de adunare a oamenilor, aduși aici din toată țara, ca să fie urcați în aceste trenuri – o imagine oribilă, dacă e să mă întrebați pe mine, în plină criză de coronavirus, ba chiar pe un vârf al infectărilor – după cum aflăm împreună de la guvernanți. Ministerul Sănătății, cel care trebuie să aibă grijă de sănătatea oamenilor, știe de aceste transporturi?!

Este posibil așa ceva!? Chiar și-au pierdut actualii miniștri orice urmă de rațiune? Acum ar trebui să fie vorba de umanitate și solidaritate?! De SĂNĂTATE! Acestea ar trebui să fie prioritățile noastre!”, scrie Dobra pe Facebook.

Related posts

Scene SINISTRE în Timișoara: un om a murit într-un supermarket, iar oamenii și-au continuat cumpărăturile lângă cadavru

Mădălina Staicu

LOCKDOWN: Klaus Iohannis a decis- magazinele se închid la 21, nu mai avem voie să ieșim din casă după 22/ Masca devine OBLIGATORIE

Mădălina Staicu

TREI elevi au fost eliminați de la Bacalaureat: au încercat să copieze la proba obligatorie a profilului

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: