Actualitate Administrație Economic Featured

Căldura îl lasă rece! Directorul Colterm, Petre Nenu, a demisionat

Este fără doar și poate vestea zilei! Directorul Colterm Petre Nenu a demisionat. Mai mult, pentru a demonstra că meseria de șef peste furnizorul de căldură îl lasă recen, Nenu pleacă de tot din companie. Petre Nenu este directorul care a condus Colterm după debarcarea lui Emil Șerpe, directorul pus în funcție de PNL.

Nenu a ajuns la conducerea companiei după ce Colterm a fost băgată în insolvență. Numai sub conducerea administrației Fritz datoriile Colterm s-au dublat pentru că Primăria Timișoara refuză să suporte costurile pentru achiziționarea certificatelor verzi. În 2023, Colterm urmează să cumpere o nouă tură de certificate verzi pentru care nu are bani. Amenzile cumulate vor sări de 50 de milioane de euro, așa că e de înțeles de ce Nenu a sărit din barcă înainte ca aceasta să se scufunde.

Related posts

ANPC Timiș a descins la Jebel și Deta: promoții cu mâncare mucegăită, expirate și goange în vitrină. Bonus, MIZERIE CÂT CASA!

Mădălina Staicu

TROTINETISME: Dominic Fritz se laudă că a redus numărul accidentelor din Timișoara

Mădălina Staicu

Beat la volan! Şoferul care a omorât trei oameni pe autostradă mergând pe contrasens a fost găsit la Susani cu alcoolemia crescută. Un copil a murit la spital

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: