Actualitate Administrație Featured Politică

BURSA ZVONURILOR: Viceprimarul Ruben Lațcău, de la USR, audiat și de procurori

Informație pe surse obținută de Focustim.ro. Viceprimarul Ruben Lațcău ar fi dat cu subsemnatul în fața procurorilor. În cursul acestei săptămâni, Dominic Fritz, primarul Timișoarei, și Ruben Lațcău, viceprimarul USR, au fost audiați la sediul IPJ Timiș. Dosarul în care se fac cercetări in rem vizează infracțiunea de abuz în serviciu. Oamenii legii au început cercetările după ce Culiță Chiș, șeful Direcției Tehnice, a acuzat că administrația încă semnează acte pe baza Organigramei noi, care a fost anulată de instanță.

Sursele Focustim.ro susțin că Lațcău ar fi dat cu subsemnatul și în fața procurorilor într-o cu totul altă speță. Șeful Horticultura, Andrei Drăgilă, a depus o plângere la Parchet, în care sesiza că Ruben Lațcău nu și-a efectuat toate orele de muncă în folosul comunității, ore primite drept pedeapsă după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat. Culmea, Lațcău a făcut muncă în folosul comunității chiar la Horticultura, societate pe care și-a propus să o reformeze din temelii, începând cu schimbarea din funcție a managerului Drăgilă, operațiune însă care nu i-a ieșit deocamdată. Conform surselor noastre, viceprimarul a fost audiat, lucru absolut normal și obligatoriu în cazul depunerii unei plângeri penale.

Related posts

POPULISM exacerbat: șeful PSD Timiș și parlamentarii USR anunță că demisionează din Parlament ca să nu primească pensii speciale

Mădălina Staicu

LOVITURĂ în PNL Timiș: primarul de Buziaș, Sorin Munteanu, intră în cursa pentru șefia partidului

Mădălina Staicu

OFICIAL Robu suferă A DOUA ÎNGRÂNGERE rușinoasă: Alin Nica e candidatul PNL Timiș pentru șefia CJ Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: