Actualitate Eveniment Featured

Breaking news: Nouă dosare penale pentru fraudarea alegerilor în Timiș

Nouă dosare penale au fost deschise pentru fraudarea alegerilor în Timiș. Numai între orele 17 și 20 au fost semnalate patru situații de posibilă fraudare a alegerilor.

Centrul de Comunicare Judeţean Timiş a informat că de la ora 17,00 până la ora 20,00 au fost e patru incidente în legătură cu procesul electoral. Concret, apelanții la 112 au reclamat o infracţiune de tentativă la fraudă la vot şi trei sancţiuni contravenţionale pentru continuarea propagandei electorale în spaţiul public, în Sânnicolau Mare şi acces fără drept în cabina de vot, la Sânmihaiu Român.

Astfel, în municipiul Lugoj, o persoană şi-a exercitat dreptul la vot în localitatea Criciova şi a încercat ulterior să voteze şi la o secţie din Lugoj. A fost întocmit dosar penal.

Angajaţii MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul.

În total, au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale şi au fost întocmite nouă dosare penale.

Related posts

INCONȘTIENȚA PNL lovește grav și în Timiș: senatorul infectat cu coronavirus s-a întâlnit cu toții parlamentarii, dar și cu Cătălin Iapă

Mădălina Staicu

PNL Timișoara ÎI IA DE FRAIERI pe timișoreni și pasează TOATĂ vina pe Fritz: Guvernul Cîțu, ZERO lei pentru Colterm

Mădălina Staicu

ÎN PAS de MELC: la Timișoara se deschide al treilea centru de vaccinare – La Cluj funcționează deja 12

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: