Actualitate Featured Meteo

Breaking News: ANM anunță că un val de aer rece pune stăpânire pe Europa – Ninsorile încep de vineri

meteo

Iarna își va intra în forță în drepturi, în România! un val de aer rece va pune stăpânire pe Europa, iar de vineri vor începe și ninsorile. Cât ține episodul de vreme rea explică cei de la ANM.

„Un val de aer rece se afla in extindere pe Europa (noi suntem deja in masa rece si ne vom mentine, cu diferite variatii) precipitatii in extindere de joi /vineri, vineri si sambata in sud, centru si est. VOR FI PERIOADE CU NINSOARE SI IN ZONELE JOASE, LA INCEPUT IN OLTENIA, APOI (VINERI NOAPTE SI SAMBATA) IN MUNTENIA, DOBROGEA (SAMBATA) SI SUDUL MOLDOVEI. in Transilvania mai mult ninsori, iar LA MUNTE VA NINGE SI SE VA DEPUNE STRAT CONSISTENT DE ZAPADA SI IN ZONA MAI JOASA. perioadele cu ninsoare vor fi intercalate cu cele cu ploaie in zonele joase de relief, iar vineri si sambata vantul va avea intensificari la munte, dar si in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, cu rafale de 45…65 km/h pe perioade de timp (vineri noapte si sambata dimineata ) asociate cu ninsoare”, anunță ANM.

Related posts

Dominic Fritz a decis să îl susțină pe Cătălin Drulă la șefia USR: E enervant de deștept

Mădălina Staicu

Tramvaiul 5 va fi repus în circulaţie

focustim

România educată prinde aripi pe foaie: deputatul Marilen Pirtea anunță măsuri speciale pentru elevii care nu țin pasul cu școala

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: