Actualitate Featured Sport

Bombă! Marian Iancu nu exclude o revenire în fotbal: Conduita mea a fost una impecabilă

Este fără doar și poate, o declarație bombă. Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, spune că nu exclude o revenire în lumea fotbalului. Iancu spune că arestarea lui în dosarul Rafo Carom nu a avut nicio legătură cu conduita lui în afacerile legate de fotbal.

”Repet, din punctul meu de vedere, condamnarea pe care am suportat-o nu a fost în legătură cu fotbalul. Conduita mea în fotbal a fost una de excepție, una aproape imaculată, deși era obligația de a face compromis ca să pot să am rezultat, nu am făcut. Nici lor nu le-a fost ușor să mă țină departe de performanță, construiam o echipă care trebuia să puncteze întotdeauna pe tabela. Nu am făcut compromis și cred eu că lipsa unor astfel de conducători astăzi, care să se implice la vedere, lipsiți de ipocrizie. Nu vii să-ți construiești o imagine lângă un club de fotbal. Chiar dacă tribuna intervine sau dacă media te ceartă, trebuie să ai încredere în hotărârea pe care o iei și să lauzi atunci când trebuie. Sub orice formă! Fără să te gândești din punct de vedere corporatist al rezultatului financiar”, a spus Marian Iancu, la emisiunea “Ora Exactă în Sport”.

Related posts

Tarabelli și Boncalo au debutat în forță la Super Rally

focustim

UTIL – STPT că mijloacele de transport își reiau traseele de zona Constantin Prezan/ Lista completă a liniilor și stațiilor

Mădălina Staicu

E aprope sigur – Guvernul Orban crește salariul cu 83 de lei de la 1 ianuarie: PSD promisese 100 de lei

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: