Actualitate Administrație Featured Politică

BOIERIE la Consiliul Județean Timiș: salariile angajaților CRESC pe final de an

Vești bune pe final de an pentru aparatul administrativ al CJ Timiș. Salariile angajaților din instituție cresc. Măsura e prevăzută în Legea salarizării unitare, iar de ea vor beneficia nu mai puțin de 200 de angajați din instituția condusă de Călin Dobra. Șeful CJ Timiș spune că suma alocată pentru creșteri este infimă și că indexările se impun în condițiile în care aparatul administrativ al CJ are un volum de muncă ridicat.

„Este o creștere de aproximativ nouă procente. La momentul în care a intrat în vigoare legea unică de salarizare, calculul a fost făcut în baza unor coeficienți. La momentul acesta, coeficienții au suportat modificări, în baza cărora am aprobat și creșterea salariilor. Este vorba de aproximativ 200 de oameni cărora le vor creștere salariile. Suma cu care vor crește cheltuielile de funcționare ale instituției noastre este nesemnificativă față de volumul de muncă pe care îl au angajații consiliului județean”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.Categoric avem bani pentru cheltuielile de funcționare, pentru că orice administrație locală serioasă, în momentul în care își construiește bugetul, e obligată să-și asigure funcționarea pe anul în curs”, a declarat Călin Dobra, conform Tion.ro.

Related posts

ULTIMĂ ORĂ O mama și doi copii au MURIT într-un bloc din Timișoara, după o dezinsecție

Mădălina Staicu

Migranții ÎȘI FAC DE CAP în Timișoara, chiar sub nasul poliției: 50 au fost descoperiți într-o clădire abandonată

Mădălina Staicu

Specialiștii de la Matei Balș vin cu informații NEȘTIUTE: ce categorii de tineri sunt vulnerabili la infecțiile cu coronavirus

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: