Actualitate Featured Timp liber

BIG BROTHER, la deschiderea teraselor: angajații vă vor lua datele personale pentru a avea o evidență a clienților, în caz de focar COVID-19

Vestea că terasele se redeschid a fost primită cu bucurie de mulți români care așteaptă cu nerăbdare data de 1 iunie. Însă, e bine să știți că mersul la terasă nu va mai fi ca până acum. De la 1 iunie, vom avea acces la terasă doar dacă ne rezervăm o masă înainte. Acest aspect ridică o problemă: cel mai probabil vom avea un termen limită pentru șederea la terasă, altfel, angajaților le va fi imposibil să facă și alte rezervări.

Mai mult, toți cei care vor să stea la terasă vor fi nevoiți să își dea datele personale angajaților, pentru ca acestea să fie stocate în eventualitatea în care un client se îmbolnăvește de coronavirus. E extrem de probabil ca șederea la terasă să se transforme în motivul pentru care riscăm să stăm izolați la domiciliu. Alte reguli care intră în vigoare de la 1 iunie la terase se leagă de spațiul de 2 metri între mese, dar și limitări legate de numărul de persoane care pot sta la aceeași masă, fiind interzis ca mai mult de patru oameni să stea la aceeași masă dacă nu sunt parte din aceeași familie.

Related posts

Lucrări în grafic la Giroc | A fost turnată fundaţia blocurilor pentru tineri

focustim

Pas important pentru construirea unui nou stadion la Timişoara

focustim

Consilierul primarului Robu, Ionuț Nasleu, AUDIAT la DIICOT în dosarul interlopilor săltați pentru trafic de cocaină

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: