Actualitate Administrație Featured Politică

BĂTAIE de JOC: Primăria Timișoara vrea să închirieze pensiuni pentru migranții ilegali care au făcut deja SCANDALURI în oraș

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, vrea să închirieze pensiuni pentru cazarea migranților ajunși ilegal în România. În vreme ce Ungaria a rezolvat problema simplu, făcând un gard care împidică intrarea migranților pe teritoriul său, România e mână slabă și le permite să își facă de cap când și cum vor.

”Poliția Locală are competențe limitate, doar pentru spații. Noi luăm măsuri pentru a amenaja spații pentru migranții care trebuie carantinați. A apărut Hotărârea de Guvern cu normele de aplicate pentru legea carantinării, acum putem să decontăm sumele alocate. Noile reglementări ne permit să închiriem o pensiune pentru cazarea migranților care trebuie carantinați. E o problemă dificilă, care, din păcate, va rămâne peste iarnă, presiunea în Serbia e mare, s-a închis ermetic granița cu Ungaria. Problema acestor migranți este de competența Poliției de Frontieră, a IGI (n.r. Inspectoratul General pentru Imigrări)„ anunță Dominic Fritz.

Related posts

Robu uită de zilele când îi numea ‘ciuma roșie’: primarii PSD, invitați să se înscrie în PNL Timiș

Mădălina Staicu

Cazul Caracal BUBUIE în Baroul Timiș: DIICOT cere sancționarea avocatei Carmen Obârșanu

Mădălina Staicu

Rata de infectare din Timișoara a ajuns la 6.99 la mie. În județ sare de 5 la mie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: