Actualitate Administrație Educație Featured

BĂTAIE de joc: Primăria Timișoara a anunțat redeschiderea creșelor duminică

Primăria Timișoara își bate joc de locuitorii din Timișoara. Administrația Fritz a anunțat redeschiderea creșelor duminică, cu doar câteva ore de reluarea activității. Primăria s-a scuzat pentru comunicarea defectuoasă explicând că părinții ar fi fost anunțați pe grupurile de WhatsApp.

„Creșele din Timișoara se redeschid Săptămâna viitoare, toate cele 13 creșe de stat aflate în subordinea Primăriei Timișoara se vor redeschide.

Astfel, un număr de 12 creșe din Timișoara se vor redeschide începând chiar de luni, 5 aprilie, fiind luate toate măsurile igienico-sanitare pentru revenirea copiilor în siguranță. Cea de-a 13-a, Creșa Cosânzeana, aflată pe strada Constantin Brăiloiu, nr. 2, se va redeschide de marți, 6 aprilie. Deschiderea ei este condiționată de accesul la bucătăria grădiniței cu care această creșă împarte aceeași clădire, iar aceasta se va deschide tot de marți. Părinții copiilor înscriși în aceste creșe au fost deja anunțați de redeschiderea lor pe grupurile de WhatsApp”, anunță primăria.

Related posts

Cocaină, amfetamină şi marijuana, cocktail-ul consumat de criminalul din Făget

focustim

Coronavirusul BUBUIE la Smithfield: focar cu aproape 100 de infectați/ Compania se închide

Mădălina Staicu

Gata cu NESIMȚIREA – Poliția Locală anunță că ridică mașinile parcate ilegal pe locuri pentru persoane cu handicap

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: