Actualitate Featured Politică

BĂTAIE de JOC: Klaus Iohannis vine la Timișoara să aniverseze 20 de ani de existență a companiei Continental, care sufoca orașul cu miros de cauciuc

Președintele Klaus Iohannis va veni la Timișoara pentru a lua parte la evenimentele de celebrare a 20 de ani de funcționare a fabricii Continental. Compania împrăștie zilnic un miros insuportabil de cauciuc, care terorizează locuitorii din zona Lipovei și Aradului, însă autoritățile ignora complet situația.

Şeful statului va participa, marţi, la Timişoara, la un eveniment dedicat împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea fabricii Continental, investiţie a concernului german cu acelaşi nume. Klaus Iohannis nu va avea nicio întâlnire cu cei din PNL Timiş, nici cu primarul Nicolae Robu, care a insistat, însă în zadar.

Acum, șeful statului sfidează cetățenii și vine la aniversarea a 20 de ani de existență a Continental, companie care oferă locuri de muncă pentru 3.000 de timișoreni, dar care terorizează alte câteva zeci de mii. Curios este faptul că pentru stoparea mirosului de cauciuc, statul român a investit 10.000.000 de euro în Continental, bani care spune compania au fost folosiți pentru filtre, însă rezultatele nu se văd.

Related posts

Gerald Simonis, REVOLTAT: Moșnița e sub teroarea unor conducători fără scrupule. Frica pierderii controlului naște monștri (P)

Mădălina Staicu

Raed Arafat a IZBUCNIT din cauza refuzul românilor de a li se lua temperatura: O nouă temă falsă de dezbinare

Mădălina Staicu

RĂMÂNE cum s-a STABILIT: piețele se ÎNCHID de luni/ CJSU a decis excepțiile

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: