Actualitate Featured Politică

BÂLBELE costă! Sondaj CURS: PNL stagnează în preferințe, PSD vine tare din spate! USR se duce la vale

Sunt vești bune pentru social – democrați la doar câteva săptămâni de la alegerile prezidențiale. Bâlbele PNL de după preluarea guvernării, anunțatele tăieri de sporuri pentru bugetari, eliminarea doar parțială a pensiilor speciale sau reducerea unor sporuri pentru bugetari și angajarea răspunderii pentru proiectul de buget par să nu fie pe placul românilor. PNL stagnează în preferințele electorilor, în vreme ce PSD recuperează procentele pierdute în timp ce era la guvernare.

„Conform sondajului CURS, PNL conduce în preferințele românilor și ar obține 35%, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. În ciuda succesului convingător al lui Klaus Iohannis, dar și al preluării guvernării, se remarcă o stagnare a celor de la PNL, raportat la sondajele din cursul acestui an.

În schimb, se remarcă o creștere a PSD, care ar obține 31%, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. Este un salt important pentru PSD și este de menționat că trendul fiind crescător, din opoziție, PSD ar putea echilibra forțele în cursul anului 2020.

Cei de la USR continuă scăderea începută la prezidențiale. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, USR ar obține 14%”, potrivit Știripesurse.ro.

Related posts

ÎNCĂ un caz de infectare cu coronavirus în România: e al NOUĂLEA om și va fi adus la Timișoara

Mădălina Staicu

Descoperiri arheologice la Dudeştii Vechi

focustim

BÂLBE în serie în cazul MORȚILOR de pe Miorița: DSP nu a verificat niciodată firma criminală

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: