Actualitate Administrație Featured

Autostrada Timișoara – Belgrad se fâsâie deja! Sorin Grindeanu s-a enervat maxim pe sârbi

Dacă vă place să călătoriți sau pur și simplu aveți nevoie să faceți asta din interes de serviciu, cu siguranță v-ați bucurat la vesta că România și Serbia au bătut palma pe o autostradă Timișoara – Belgrad. Ei bine, la fel ca orice proiect din România, autostrada s-a fâsâit încă din fașă, de data asta însă, surpriză, nu din cauza noastră.

Sârbii ar cam vrea ca românii să facă toate lucrările, Sorin Grindeanu s-a enervat!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a enervat. Acesta spune că sârbii au pretenții imposibile.

„Am semnat in urma cu 2 ani cu omologul sarb. Sunt angajamente la nivel de stat. Marti, a mai avut loc o comisie mixta, s-a discutat foarte mult despre punctul de trecere frontiera, s-a ajuns la un acord care, in acest moment, nu ma multumeste. Ar cam trebui cam toate sa le facem noi, pe zona de trecere a punctului de frontiera. Asta e acordul de acum, la concluzia asta s-a ajuns.

Sa nu va mire ca o sa merg cu drumul expres pana la Moravita. E tinta mea, sa merg cu drumul expres de la intersectia de la Albina, care se va lega in autostrada A1, sa mergem pana in adiacenta comunei Moravita, sa facem descarcarea, si sa discutam punctul de trecere.
Stiti cat costa punctul de trecere al frontierei? E 400 de milioane de lei. Ramane de discutat. Pe mine ma intereseaza in primul rand sa merg cu drumul pana la Moravita. Punctul de trecere il discutam dupa„, a precizat Sorin Grindeanu, citat de Opinia Timișoarei.

Related posts

Puțin peste 100 de amenzi în Timiș, în doar 24 de ore: valoarea lor e URIAȘĂ

Mădălina Staicu

După ce a salvat Colterm până a ajuns la insolvență, Lațcău anunță buget record de investiții în Timișoara

Mădălina Staicu

PSD ÎL TOACĂ pe Dominic Fritz: a promis profesionalizarea primăriei și face concursuri cu dedicație

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: