Actualitate Featured Politică

AUR iese tare după scandalul cu USR: Am dat peste extremiști adevărați!

A fost scandal monstru între USR și AUR Timiș, imediat după debutul campaniei electorale. Membrii AUR și cei ai USR au nimerit la același panou de afișe, iar în nici câteva minute spiritele s-au încins, din cauza spațiului alocat fiecărui partid. Pe scurt, USR a acuzat că membrii AUR au făcut scandal, cei de la AUR se apără însă și spun că însuși viceprimarul USR Ruben Lațcău ar fi sărit să se bată cu inamicii politici.

Un lucru e cert, cel mai șifonat din scandal a ieșit chiar viceprimarul Cosmin Tabără, de la PNL, care a rămas fără atribuții, asta după ce primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a acuzat că însuși candidatul AUR la Primăria Timișoara, Ilie Vasile Sîrbu, ar fi omul PNL – PSD. În trecut, Sîrbu a fost consilierul lui Tabără.

Iată însă cum se apără cei de la AUR de acuzații:

Am dat peste extremiștii adevărați, la Timișoara!

Aseară, în timpul unei acțiuni electorale desfășurate în centrul Timișoarei, membrii echipei AUR au fost agresati fizic de către viceprimarul orașului, Ruben Lațcău (USR). Totul s-a întâmplat sub privirile conducerii Alianței Dreapta Unită, fiind prezenți atât Vlad Voiculescu, cât și Eugen Tomac, Cătălin Drulă și Ludovic Orban.

Ce s-a întâmplat, mai exact? Membrii AUR s-au deplasat în Piața Unirii din Timișoara pentru a lipi afișe electorale. Acolo i-au întâlnit pe cei de la USR, care ieșiseră și ei la o acțiune în aceiași zonă. Singura diferență dintre grupul AUR și grupul USR a fost că cel din urmă era flancat de bodyguarzi. De ce, numai ei știu, probabil le este frică de ce cred timișorenii despre aceștia. În fine, cei de la USR au fost rugați să se dea la o parte, să îi lase și pe membrii AUR să lipeasa afișe electorale, dar aceștia au continuat să provoace, să înjure, să blocheze accesul la panoul electoral.

La scurt timp după acest episod, colegii noștri au început să îi ia la întrebări pe cei din USR cu privire la ce au făcut pentru Timișoara, la bătaia de joc din primăria lui Fritz, Vlad Voiculescu a fost întrebat despre vaccinuri. Rezultatul? Viceprimarul USR al Timisoarei, Ruben Lațcău, a devenit foarte agresiv, a început să flancheze și să împingă membrii AUR, a încercat să îi lovească, fiind cu greu potolit de colegii acestuia. Pe toate filmările se văd clar toate aceste lucruri.

Este ironic cum aceste specimene politice ne acuză pe noi de extremism, când acțiunile lor parcă sunt copiate direct din manualul unui dictator în devenire. Umblă cu bodyguarzii după ei, devin agresivi la cea mai mica întrebare, încearcă să blocheze accesul unui partid la un panou electoral de care ar trebui să beneficieze toate formațiunile politice, nu doar USR-ul. Cam așa arata marea speranță a progresismului de baltă în România.

Ca o încheiere, l-am văzut pe mafiotul de Freddy Simonis cum a ieșit și a spus că autoritățile trebuie să prevină astfel de acte de „huliganism”. Autoritățile mai bine s-ar uita chiar în curtea domnului Simonis, având în vedere legăturile acestuia dubioase cu golanii și interlopii atât din Timișoara, cât și din PSD și PNL.

Related posts

Mircea Băcală revine în Prefectură: fostul prefect a fost numit subprefect, de Guvernul Orban

Mădălina Staicu

Decizie DURĂ – TOATE barurile, restaurantele, saloanele de înfrumusețare și bisericile se închid

Mădălina Staicu

Medicul Octavian Mazilu acuză că i se încalcă prezumția de nevinovăție, după ce a fost prins în flagrant primind mită

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: