Actualitate Administrație Featured Politică

Atenție, timișoreni! Administrația Fritz CREȘTE taxele și impozitele locale

Vești proaste pentru timișoreni. Taxele și impozitele locale cresc în acest an. Un proiect de lege a fost deja depus în acest sens. Impozitul pe clădiri şi taxa pe clădiri; impozitul pe teren şi taxa pe teren; impozitul pe mijloacele de transport; taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor; taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate; impozitul pe spectacole; taxele speciale; alte taxe locale se vor majora cu rata inflației.

”Se aprobă indexarea pentru anul fiscal 2022, cu rata inflației de 2,6% a impozitelor și taxelor locale care constau într-o anumită sumă în lei sau care sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, precum și a limitelor amenzilor prevăzute la art. 493 alin.3, alin.4 și alin.4^1 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, conform Anexei nr.1, parte integrantă din prezenta. Prezenta hotărâre va fi avută în vedere la stabilirea impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pentru anul fiscal 2022. Prezenta hotărâre intrã în vigoare începând cu data de 01.01.2022”, se arată în proiect.

Related posts

Peste 1.500 de cazuri NOI de coronavirus – Secțiile ATI se aglomerează, anunță autoritățile care în trecut au SUBRAPORTAT morți

Mădălina Staicu

CU TÂRÂITA: Ludovic Orban anunță că alocațiile vor crește în ETAPE

Mădălina Staicu

Prognoza meteo pentru O LUNĂ de zile: vremea va fi …ca vremea!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: