Actualitate Administrație Featured Sport

Asta e diferența: În timp ce sala polivalentă din București se modernizează, proiectul celei din Timișoara se discută la guvern

Am ajuns de-a râsu-plânsu! Sala polivalentă din Timișoara anjunge pe masa angajaților de la Ministerul Dezvoltării. Polivalenta e un vis frumos care pentru Timișoara pare imposibil de mai mulți ani. Proiectul e la stadiu de steag fluturat electoral de peste cinci ani de zile. Astăzi, viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat că studiul de prefezabilitate al sălii va fi discutat la Ministerul Dezvoltării.

”De la Compania Națională de Investiții am fost anunțat că am fost incluși pe ordinea de zi a ședinței de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru discutarea avizului Comisiei Tehnico-Economice a studiului de prefezabilitate. De la CNI există deja acest aviz. Este un alt pas făcut pentru construcția acestei săli polivalente de 16.000 de locuri ce va fi situată pe Aleea F.C. Ripensia nr. 35-37, Timișoara. După obținerea avizului, se va trece la realizarea studiului de fezabilitate. Într-un an am reușit deblocarea acestui proiect și realizarea unor noi pași. Etapele sunt greoaie, dar trebuie respectate reglementările legale”, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără.

Între timp, guvernul a anunțat ieri că modernizează polivalenta din București cu 12 milioane de euro.

Related posts

PROIECT depus în Parlament: amenzile date în stare de urgență vor fi ANULATE, cu mici excepții

Mădălina Staicu

BCCO și DIICOT au dat IAMA în traficanți: cantitate MARE de droguri, ridicată de polițiști

Mădălina Staicu

LIBER la biserică – În noaptea de Înviere, coronavirusul circulă doar după slujbă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: