Sport

Apostu Estate susține excelența în box! Parteneriat cu Flavius Biea, al cincilea campion mondial la profesioniști din istoria României

Flavius Biea, singurul boxer român campion mondial la ora actuală în ringul profesioniștilor, va fi susținut de compania Apostu Estate!

Sportul și imobiliarele își dau din nou mâna pentru un parteneriat menit să sprijine performanța la cel mai înalt nivel.

Acordul de colaborare dintre cele două branduri de succes din Timișoara a fost semnat în sala de box a reputatului pugilist care deține centura IBA la categoria mijlocie.

Gabriel Apostu, cofondator și CEO al companiei Apostu Estate, a făcut la rândul său performanță în sporturile de contact.

„Suntem alături de sportivii de performanță, de oamenii care vor să facă ceva notabil, pentru că știm cât este de greu. Eu, ca fost sportiv, știu foarte bine ce volum de muncă se ascunde în spatele unui rezultat remarcabil. La fel de bine cunosc cât trebuie să îndure cineva care vrea să se ridice la un nivel înalt în sporturile de contact. Doar o persoană care a practicat la rândul său un sport poate înțelege câte sacrificii se impun a fi făcute pentru performanță. Compania Apostu Estate va fi mereu alături de sportivii români!”, a declarat Gabriel Apostu.

Apostu Estate este o afacere de succes pornită din Timișoara de frații Gabriel și Alexandru Apostu.

Compania reprezintă în momentul de față un etalon în domeniul imobiliarelor din România, cu o dublă recunoaștere la nivel național prin cele două premii cucerite în ani consecutivi – 2021 și 2022 – la București în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, de fiecare dată pentru cea mai spectaculoasă creștere.

Flavius Biea, cel mai recent nume care se alătură pe lista sportivilor de calibru susținuți de Apostu Estate, a devenit în luna mai a acestui an cel de-al cincilea campion mondial din România în boxul profesionist, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Pentru acest titlu au luptat mai multe nume sonore din box, precum Floyd Mayweather, Oscar De la Hoya, Roberto Duran, Roy Jones Jr și Arturo Gatti.

Biea are o carieră frumoasă și în boxul amator, cu 298 de victorii în 316 meciuri disputate, un titlu de campion mondial, o altă finală mondială disputată, trei titluri de campion european și opt de campion naţional.

În boxul profesionist, el a ajuns la 22 de victorii (10 prin KO) şi are o singură înfrângere (KO).

Celelalte centuri cucerite de Flavius Biea în ultimii ani au fost WBA Continental, IBA Intercontinental şi WBC Continental Latin Silver.

Următorul său meci este programat pe 2 decembrie la Guadalajara (Mexic) cu argentinianul Victor Hugo Exner.

Related posts

Cei doi polişti infectaţi cu coronavirus se simt bine

focustim

SCM USV Timişoara se reuneşte luni în efectiv redus

focustim

GALERIE FOTO | Piloţii cluburilor Krepelka Motorsport şi Pro Timiş, pe podium şi la Piteşti, în Campionatul Naţional de Super Slalom

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: