Actualitate Featured Meteo Timp liber

ANM a emis prognoza meteo pe două săptămâni: de când se RĂCEȘTE VREMEA

meteo

ANM a emis prognoza meteo pentru luna ianuarie. Vremea se menține caldă încă câteva zile, însă mai apoi temperaturile scad până la valori normale pentru această perioadă.

În Banat, intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi, în medie, de 8 – 10 grade Celsius în primele 3 zile, apoi vor scădea treptat, urmând ca în intervalul 10 – 17 ianuarie media maximelor să se situeze în jurul valorii de 0 grade, vremea devenind normală din punct de vedere termic. Temperaturile minime vor avea o evoluţie similară, astfel încât se vor încadra între 4 şi 6 grade la începutul intervalului şi vor fi în jurul a minus 4 grade Celsius între 12 şi 17 ianuarie. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine ridicată pe parcursul celor două săptămâni, dar în jurul datelor de 4 şi 6 ianuarie, precum şi în intervalul 9 – 11 ianuarie, acestea se vor semnala pe arii mai extinse şi vor fi mai însemnate cantitativ.

Related posts

Conducerea Timișoarei, EXPLICAȚII în fața Ministerului Mediului privind poluarea cu dioxid azot

Mădălina Staicu

Călin Dobra s-a DEZLĂNȚUIT după ce Voichița Lăzureanu a fost eliminată complet din conducerea Spitalului Victor Babeș: PNL taie și spânzură fără cel mai mic discernământ

Mădălina Staicu

282 de români raportați ca fiind UCIȘI de coronavirus

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: