Actualitate Administrație Featured Politică

Am scăpat, dar NU CHIAR: creșterea taxelor și impozitelor locale, ANULATĂ de administrația Fritz

Administrația Fritz a anulat creșterea taxelor și impozitelor locale adoptată printr-un HCL despre care PNL avertiza că este ilegal. Pentru a nu ajunge la o nouă situație de tip anularea Organigramei în instanță, cei de la USR au decis să anuleze majorarea impozitelor, însă măsura este una temporară conform PNL Timiș.

„𝐓𝐚𝐱𝐞𝐥𝐞 ș𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐢𝐦𝐢ș𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐨𝐫 𝐜𝐫𝐞ș𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐨𝐜𝐚𝐦𝐝𝐚𝐭ă! Am reușit prin presiune publică să oprim pentru moment, mascarea lipsei de viziune a administrației Fritz prin încărcarea suplimentară a cetățenilor cu procente mărite pentru obligațiile fiscale. Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței Consiliului local de azi, USR a introdus un proiect pentru revocarea hotărârii care prevedea creșterea taxelor și impozitelor și care a fost trecută abuziv cu vicii grave de procedură, la întrunirea precedentă. Am sesizat Prefectura cu privire la faptul că votul a fost reluat ilegal după ce proiectul de fapt fusese respins. Este o 𝗩𝗜𝗖𝗧𝗢𝗥𝗜𝗘 de etapă pe care am obținut-o alături de colegii din grupul #PNL, dar care din păcate, nu ne garantează că astfel de derapaje nu vor mai avea loc sau că nu vom asista la o nouă tentativă de reintroducere a majorării taxelor.

Am spus de la bun început, și eu și Cosmin Tabără că nu suntem de acord cu heirupisme și soluții de avarie și nu ne-am schimbat opinia nici acum. Creșterea nivelului fiscalității nu este o soluție, ci doar încă un element de boală lungă. Timișoara are nevoie de viziune și investiții, nu de pansamente experimentale.#OpozitieSanatoasa#Timisoara„, anunță consilierul local Adrian Lulciuc pe Facebook.

Related posts

SCAD infectările – 1.014 cazuri NOI de coronavirus: Peste 20.000 de teste făcute în 24 de ore

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ Accident cu CINCI victime în Timiș: un autocar a RICOȘAT într-o casă după ce a fost lovit de o mașină

Mădălina Staicu

Atenție, timișoreni! Traseele mijloacelor de transport în comun se modifică în 16 decembrie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: