Actualitate Administrație Featured Politică

Alin Nica și-a preluat mandatul la șefia CJ Timiș: Ne așteaptă momente dificilei

Alin Nica și-a preluat mandatul la șefia CJ Timiș. La ceremonia de învestire a fost invitat și Ludovic Orban, care a anunțat că între PNL și USR nu există probleme legate de negocieri.

„În prezența premierului Ludovic Orban, a prefectului județului Timiș, Liliana Oneț, a primarului ales al Timișoarei, Dominic Fritz, și a colegilor parlamentari PNL, de astăzi, am devenit președintele tuturor locuitorilor din județul Timiș. Este o onoare să fiu în slujba dumneavoastră. Cetățenii așteaptă de la noi realizări, proiecte concrete pentru ei, lucruri bune pentru orașele, comunele și județul nostru. Ne așteaptă momente dificile în acest context pandemic pe care trebuie să le depășim cu unitate, înțelepciune și cu dorința de a face mai bine pentru oamenii care ne-au votat. Ne așteaptă proiecte frumoase pe care trebuie să le îndeplinim sau să le continuăm, ne așteaptă proiecte strategice care au nevoie de susținerea Guvernului României și m-aș referi doar la câteva: centura ocolitoare a municipiului Timișoara, noua ieșire de pe autostradă, autostrada Timișoara-Belgrad, sala polivalentă, stadionul. Dar, pe lângă toate acestea, mă rog bunului Dumnezeu să ne dea tuturor puterea, înțelepciunea și hotărârea să le ducem pe toate la bun sfârșit. Mulțumesc tuturor și succes noii echipe de la Consiliul Județean Timiș! „, scrie Nica pe Facebook.

Related posts

Nicolae Robu pregătește o nouă numire pe criterii de ‘meritocrație’: liberal cercetat de Parchet, șef la SCM

Mădălina Staicu

Dominic Fritz a anunțat NUMELE primilor DOI consilieri personali: SURPRIZE la primărie

Mădălina Staicu

Călin Dobra alocă DIN NOU bani pentru dotarea spitalelor, în plină criză de coronavirus: Județeanul și Lugoj, în linia 1

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: