Actualitate Administrație Featured Politică

Alin Nica NU s-a retras de pe lista CJT din cauza lui Popoviciu și Roman: Eu știu că toți candidații au cazier curat

Zilele trecute, Alin Nica, candidatul PNL pentru șefia CJ Timiș, a dispărut de pe lista PNL. Presa a scris că Nica s-ar fi retras, deranjat fiind că Alin Popoviciu, fost deputat și partener de afaceri al Elenei Udrea, și Călin Roman, fiul primarului din Deta, Petru Roman, care a fost condamnat la pușcărie, sunt pe lista PNL pentru CJ Timiș. Nimic mai fals. Nica susține lista lui Robu și s-a retras de pe lista pentru CJ Timiș pentru că…țintește mai sus!

„Pentru că eu ţintesc sus, dacă nu voi fi ales, dar eu sunt sigur că voi fi, nu mă mulţumesc doar cu funcţia de consilier judeţean. Sincer, cred că trebuie lăsaţi şi alţii să candideze şi să crească în partid şi, eventual, să îmi urmeze la poziţia de conducere. Nu sunt adeptul să candideze o persoană şi la postul de deputat şi la CJT şi la primărie. Nu comentez. Eu, din cate ştiu, toţi candidaţii de pe listă au cazier curat. Dacă sunt anumite întrebări vă rog, le puteţi adresa preşedintelui filialei. El este cel mai în măsură să ofere răspunsurile”, a declarat Nica pentru deBanat.ro.

Related posts

Traficul din Timișoara se FLUIDIZEAZĂ: Robu a anunțat de când se deschide circulației Podul Eroilor

Mădălina Staicu

Teroarea trotinetiștilor: benzile de circulație de pe Cetății au fost îngustate sub minimul legal

Mădălina Staicu

Nou RECORD de infectări: 7.116 cazuri noi și 145 de decese raportate de autorități/ Timișul rămâne în topul județeor cu rată mare de infectare

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: