Actualitate Administrație Featured Politică

Alin Nica îl TOACĂ pe Călin Dobra și anunță CONCEDIERI la CJ Timiș: a tras pe dreapta oameni competenți

Inevitabilul s-a produs. După ce deja de mai multe săptămâni a izbucnit un adevărat război cu atacuri în rafală între Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, și actualul edil, Dominic Fritz, acum, același lucru are loc acum și la CJ Timiș. Protagoniștii sunt Călin Dobra, fostul lider, și președintele ales, Alin Nica. Acesta din urmă acuză că Dobra ar fi tras oamenii competenți pe linie moartă și anunță concedierea celor care nu fac treabă.

„Am găsit şi oameni competenţi care au fost traşi pe linie moartă şi nu au fost puşi în valoare. Sunt resurse de care ne vom putea folosi în perioada următoare. Sunt şi oameni care nu-şi fac treaba şi de care ne vom despărţi. Dar, în general, e o organizaţie cu care putem lucra. Mai avem nevoie de resurse umane pe anumite domenii, pe care le consider prioritare, cum ar fi fonduri europene, dar şi ingineri constructori, chiar jurişti pe anumite domenii. În general avem resursele necesare.Sunt şi proiecte care au eşuat, cum ar fi digitalizarea Consiliului Judeţean, proiect pentru care acum am recuperat 70% din bani. Sunt însă şi proiecte bune, pe care le vom continua. Sigur, aş fi dorit să avem mai multe proiecte mari, de anvergură, pe care acum să le finalizăm, dar nu prea e cazul”, a declarat Nica pentru deBanat.ro.

Related posts

SCM Timişoara a transferat un fundaş american

focustim

Alin Nica a RĂBUFNIT la adresa prefectului de București, care fentează carantina

Mădălina Staicu

Incredibil – Primarul Robu le-a tras ȚEAPĂ patronilor ELBA pe care îi chemase să rezolve problema terenului pentru tramvaie

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: