Actualitate Administrație Featured Politică

Alfred Simonis TOARNĂ GAZ pe foc în alianța USR – PNL: Dominic Fritz e în corzi, Alin Nica îl domină

Alfred Simonis

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, e de părere că Alin Nica îl domină pe Dominic Fritz în cadrul alianței USR – PNL. Simonis spune că lipsa de experiență a lui Fritz își spune pe deplin cuvântul în relația dintre cei doi politicieni și că Fritz bifează dezamăgire după dezamăgire a alegătorilor săi.

„Am mai spus-o, nu l-am votat pe Dominic Fritz, nu l-am crezut, n-am crezut că acel produs comercial foarte bine ambalat poate face performanță. Însă pot să recunosc că, fiind tânăr și poate naiv, după ce a câștigat alegerile, am sperat că această tinerețe, acest spirit inovator pe care îl transmitea dânsul și echipa dânsului, va duce la ceva bun. Am sperat că va avea o abordare comprehensivă a atribuțiilor primarului, a situației generale din Timișoara, nu cea mai bună posibilă. Cred că Alin Nica, mult mai experimentat decât Dominic Fritz, chiar primar de comună mică și nedezvoltată, dar vândută foarte frumos, apropo de produse frumos ambalate, îl domină fără probleme, ba chiar pot spune că îl bagatelizează. Atât Alin Nica, cât și funcționarii din primărie, nu-l mai ia nimeni în serios, ăsta e adevărul. Această aură de cavaler pe cal alb a dispărut, iar în acest moment Dominic Fritz îmi pare a fi în corzi, cu un Alin Nica care îl domină și pe dânsul, și coaliția la nivelul județului”, este de părere președintele PSD Timiș, conform Pressalert.ro.

Related posts

IPJ Timiș, RECOMANDĂRI pentru șoferi și pietoni, privind deplasarea în SIGURANȚĂ în zilele cu ninsoare

Mădălina Staicu

Un deputat solicită retragerea titlului de ambasador cultural al Timişoarei acordat lui Ştefan Popa Popa’s. Scrisoare deschisă adresată primarului Nicolae Robu

focustim

PANICĂ în toiul nopții, la Găvojdia: două clădiri au fost cuprinse de flăcări, focul ar fi fost intenționat

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: