Sport

Aleşii lui Pero Milosevic

Pero Milosevic, antrenorul principal al grupării SCM Politehnica Timişoara, a participat la o anchetă iniţiată de un site de handbal din ţara sa natală, Muntenegru.

Tehnicianul a răspuns la 14 întrebări, preponderent din domeniul sportului în care s-a evidenţiat, printre ele aflându-se şi superlativele individuale ori de echipă din toate timpurile sau din vremurile acutale.

Într-o echipă „all-stars”, Pero Milosevic i-a plasat pe Mirko Basic (portar), Mile Isakovic (extremă stânga), Veselin Vujovic (inter stânga), Nikola Karabatic (coordonator de joc), Kiril Lazarov (inter dreapta), Ivan Cupic (extremă dreapta) şi Veselin Vukovic (pivot).

Ca individualităţi, acesta i-a nominalizat pe Nikola Karabatic şi Jovanka Radicevic la momentul actual, respectiv, pe Bojana Popovic şi Veselin Vujovic ca principalele repere din istoria handbalului.

Pe prima a antrenat-o în sezonul 1998-1999 la Buducnost Podgorica, iar cu Vujovic a fost coechipier la Metaloplastika Sabac, dublă campioană a Europei în anii 1985 şi 1986.

Antrenorul Politehnicii a mai spus că dacă nu ar fi fost handbalist şi-ar fi dorit să fie jucător de tenis.

Related posts

Women Rally, în premieră la Timişoara

focustim

Un nou transfer perfectat de Ripensia

focustim

Dragan Petricevic: „Să arătăm mai multă apartenenţă, mai mult patriotism local şi să ne apropiem unii de ceilalţi”

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: