Actualitate Administrație Economic Featured

Aeroportul Timișoara REIA zborurile către Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda și Franța

Aeroport Timisoara

Aeroportul Timișoara reia zborurile către Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda și Franța parțial. Decizia a fost anunțată după ce Guvernul a decis să ridice obligația de a sta în izolare pentru românii care revin din Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda și parțial Franța (zona continentală).

Astfel începând de marți, pe aeroportul din Timișoara se vor relua zborurile regulate spre și dinspre Italia (Bari, Bergamo, Roma, Veneția), urmând ca de sâmbătă, 27 iunie a.c., să fie reluate și zborurile spre Paris.

„Aeroportul este pregătit din punct de vedere operațional și al siguranței sanitare pentru reînceperea operării zborurilor regulate spre destinații consacrate. Ne dorim să crească cât mai mult numărul curselor operate, al destinațiilor și implicit al pasagerilor. De la începutul lunii iulie a.c. sunt programate curse aeriene de tip charter spre destinații estivale de vacanță din Turcia și Grecia, dar și spre litoralul românesc, având legătură aeriană directă spre Constanța. Reamintim pasagerilor faptul că pot tranzita aeroportul în siguranță, fiind aplicat un plan de măsuri specific acestei perioade de pandemie. Spațiul disponibil în terminalele aeroportului este configurat astfel încât să asigure o procesare fluentă a traficului de pasageri, în condițiile respectării cerințelor de distanțare socială în interesul propriu și al celui public. Pasagerii au obligația de a respecta regulile de distanțare socială pe tot fluxul parcurs de la parcarea auto a aeroportului și până la îmbarcarea în aeronavă.”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.

Related posts

PNL joacă la sentiment: de când CREȘTE salariul minim în România

Mădălina Staicu

ALERTĂ Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură!/ Prima REACȚIE a premierului

Mădălina Staicu

DIICOT a descins în 14 județe și la Timișoara, la sediile Spiru Haret: acuzații GRAVE de dare și luare de mită, plagiat și trafic de influență

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: