Actualitate Economic Featured

Aeroportul Timișoara face ANUNȚUL ZILEI: În 1 iulie va pleca prima cursă charter cu turiști!

Aeroport Timisoara

Vin vești bune pentru românii care își doresc să plece în vacanțe în afara țării. Aeroportul Internațional Timișoara anunță reluarea curselor charter, începând cu data de 1 iulie. Primele destinații sunt Rhodos, Skiathos, Creta și Antalya.

Cu toate că ne aflăm la jumătatea perioadei estivale, operatorii de turism nu au renunțat la ideea de a organiza, în continuare, curse charter de vacanță cu zbor direct de pe aeroportul Timișoara. Astfel, turiștii care doresc să își petreacă vacanța estivală la malul mării au oportunitatea de a zbura spre o destinație de vacanță, începând din 1 iulie a.c.

Turiștii care doresc să își petreacă vacanța în Grecia, pot alege să călătorească spre: Rhodos – 1 zbor pe săptămână (miercuri) în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020; Skiathos – 1 zbor pe săptămână (sâmbătă) în perioada 4 iulie – 3 octombrie 2020; Creta – 1 zbor pe săptămână (luni) în perioada 6 iulie – 28 septembrie 2020, urmând ca din 16 iulie (joi) să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească. Se așteaptă ca la finalul lunii iulie, respectiv începutul lunii august, operarea mult doritei destinații Antalya, spre care sunt programate 3 zboruri săptămânale.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom, începând din 16 iulie până în 30 august 2020, în zilele de joi și duminică. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

,,Turiștii care au avut programată o vacanță în prima jumătate a sezonului estival și pe care din păcate nu au avut ocazia să și-o petreacă,  pot alege, în funcție de situația epidemilogică, fie una dintre destinațiile disponibile în cea de-a doua jumătate a verii, spre Grecia sau Marea Neagră, fie o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care sunt planificate zboruri în toamna acestui an.”, spune directorul aeroportului, Daniel IDOLU.

Related posts

TUPEU Cu zona de nord uitată de peste 8 ani de zile, Robu anunță că a făcut mii de locuri de parcare în Timișoara

Mădălina Staicu

NEBUNIE Ce arsenal a găsit Poliția din Timișoara la irakianul care producea ILEGAL arme

Mădălina Staicu

Număr SPECIAL pentru vârstnicii care NU au rude: primăria anunță că le oferă asistență

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: