Actualitate Economic Featured

Aeroportul Timișoara anunță MAI MULTE zboruri spre capitală: trei companii le vor opera

Aeroport Timisoara

Crește numărul zborurilor pe ruta Timișoara – București și retur. În prezent, pe aeroportul Timișoara zborurile spre și dinspre București sunt operate de compania aeriană Tarom, cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Începând de mâine, vineri, 7 august 2020, va crește numărul curselor aeriene regulate ce deservesc ruta Timișoara – București, fiind operate de către compania aeriană Blue Air, cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Din 4 septembrie 2020, vor fi reluate și zborurile regulate spre aceeași destinație, București, operate de compania aeriană Ryanair, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri și duminică.

„Creșterea numărului de curse regulate interne către București este o dovadă a faptului că activitățile dintre cei mai importanți poli economici ai României, respectiv Regiunea de Vest a țării și București, se redresează în concordanță cu realitățile socio-economice din această perioadă de pandemie la nivel național. De asemenea, suplimentarea zborurilor demonstrează interesul crescut al locuitorilor din zona Banat, care desfășoară atât relații comerciale, cât și educaționale profesionale și culturale. În acest context, este de reamintit faptul că, în anul 2019, ruta Timișoara – București a fost cea mai frecventată destinație internă din România.” spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Related posts

PSD își revine RAPID – Cine e greul din partid aflați în cărți pentru postul de comisar ratat de Rovana Plumb

Mădălina Staicu

Facebook anunţă revenirea la normal după o pană majoră

focustim

Guvernul Orban, A DOUA PALMĂ pentru Robu: Șefii Poliției Locale ar putea rămâne fără veniturile URIAȘE încasate de la stat

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: