Actualitate Administrație Featured Sănătate

Administrația FRITZ dă cu piatra în TUFIȘ: Ruben Lațcău se se plânge că Timișul a primit mai puține doze de vaccin ca și Clujul

USR încearcă să stingă scandalul iscat după ce la Timișoara s-au deschis doar două centre de vaccinare, în vreme ce la Cluj s-au deschis 12. Primarul Dominc Fritz pune lipsa centrelor pe seama dozelor puține de vaccin primite de Timișoara. Viceprimarul Ruben Lațcău îi ține isonul și cere o anchetă pe acastă temă.

„ Numărul de doze și planul de vaccinare ține de Direcția de Sănătate Publică. Din păcate, administrația locală nu are nicio pârghie directă decât prin DSP și prin Prefectură ca să ajungă la guvern și să poată să influențeze. Am văzut și noi numărul de vaccinuri care a fost alocat Timișului și îmi pare rău că au fost mai puține vaccinuri decât cele care au fost alocate Clujului. Cred că mai există loc de îmbunătățiri. Tot ce facem noi ca administrație este să punem la dispoziție centrele de vaccinare. Avem unul care este funcțional astăzi, avem încă două care pot fi funcționale de mâine și până la sfârșitul săptămânii acesteia mai putem să punem încă două centre la dispoziție. Nu centrele de vaccinare sunt problema, ci numărul de vaccinuri”, a spus Lațcău, marți seara, după învestirea celui de al doilea viceprimar al Timișoarei.

Related posts

Petiție pentru ANULAREA unui HCL aberant: timișorenii au nevoie de acordul vecinilor ca să dețină animal de companie

Mădălina Staicu

CIFRELE ZILEI: 327 de cazuri NOI de coronavirus în România, 12.567 de bolnavi și 4.328 de vindecați

Mădălina Staicu

Poliția a MAI REDUS ‘planul’: doar 119 timișeni au fost amendați pentru că au încălcat ordonanțele militare

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: