Actualitate Administrație Featured Timp liber

Adio, gălăgie și nopți nedormite! Robu vrea să ÎNCHIDĂ clubul Heaven și să construiască acolo o bază sportivă

Este oficial – Clubul Heaven, care a primit mii de reclamații de la locatarii din zona Soarelui, din cauza muzicii date prea tare se închide sau se mută din zonă. Un lucru e cert, clubul nu va mai funcționa în actuala locație, pentru că contractul de închiriere a expirat, iar primarul Nicolae Robu spune că actul nu va fi prelungit, pe locația cu pricina urmând să fie construit un stadion.

”Avem aprobată realizarea unei baze sportive de tip 1, în clasificarea Companiei Naționale de Investiții, pe str. Costică Rădulescu, nr. 6, vizavi de Heaven. Altfel spus, încă este Heaven acolo  Noi vom prelua domeniul acela, pentru că este terenul primăriei şi a expirat contractul. Nu vom mai prelungi acordul. Va fi o bază sportivă de tip 1, cu toate facilităţile. Este o colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, eu am discutat cu domnul Gică Popescu mai întâi despre subiect, şi apoi am reuşit includerea Timişoarei în programul de investiţii al CNI. Noi am aprobat studiul topografic, terenul este liber de sarcini, acum se realizează studiul geo”, a anunţat Robu, conform deBanat.ro.

Foto: Zile și nopți

Related posts

Cinci parlamentari ALDE au anunţat că îşi vor desfăşura activitatea ca neafiliaţi. Printre ei, şi Marian Cucşa, de la filiala Timiş

focustim

BĂTAIE de joc a Colterm: calorifere sub temperatura corpului, plimbări de 150.000 de euro pentru directori și angajați

Mădălina Staicu

Spitalul Municipal, motiv de harţă între Robu şi userişti: „Nu pot să etaleze fapte, iar la vorbe sunt meşteri mari”

focustim
Incarcare...