Actualitate Eveniment Featured

Accident mortal pe Calea Aradului: Un bărbat a izbit în plin o mașină

Accident mortal pe Calea Aradului. Un bărbat a izbit în plin o mașină care circula pe același sens de mers. În urma impactului, o femeie care circula cu bărbatul în mașină a murit.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, a condus un autoturism pe banda I dinspre sensul Mahle înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe același sens de deplasare, condus de o femeie în vârstă de 47 de ani.

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 49 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 57 de ani și rănirea bărbatului în vârstă de 57 de ani, respectiv a 2 minore, în vârstă de 10 și 12 ani, pasagere în autoturismul condus de femeia în vârstă de 47 de ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Related posts

RECOLTĂ de weekend: polițiștii rutieri au ieșit pe străzi, au dat zeci de amenzi și au suspendat permise

Mădălina Staicu

Accident pe strada Mătăsari: un bărbat care nu s-a asigurat la ieșirea din curte a izbit în plin o mașină și a accidentat o fată de nouă ani

Mădălina Staicu

Primăria Timișoara face 32 de locuri de parcare în zona Lipovei: Investiția se face după demolarea a 16 garaje

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: