Actualitate Eveniment Featured

Accident fabulos în Timiș, între două TIR-uri și o mașină: Descarcerarea a intervenit de urgență după victimele prinse între fiare

ultima ora

Clipe de coșmar în Timiș, unde a avut loc un accident extrem de grav între două TIR-uri și un autoturism. Coliziunea s-a petrecut pe DN6, la Lugojel, iar impactul a fost atât de grav încât a fost nevoie de un echipaj de descarcerare.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, cu un efectiv de 10 pompieri, din cadrul Detașamentului Lugoj. Totodată, la locul accidentului s-au deplasat și două ambulanțe SAJ și a fost alertat elicopterul SMURD CS.

În accident au fost implicate două autotrenuri și un autoturism în care se aflau 2 peroane.
În urma impactului, cele două persoane din autoturism, bărbat și femeie, au rămas încarcerate. Victimele au fost extrase de urgență și predate echipajelor medicale, o victimă conștientă și o victimă în stop cardio respirator.
Personalul medical efectuează manevrele de resuscitare pentru cea de-a două victimă.
Șoferul unui autotren a fost evaluat medical la fața locului, celălalt șofer nu a necesitat îngrijiri medicale, anunță ISU Banat.

Related posts

NOI POVEȘTI: Dominic Fritz anunță că REFORMEAZĂ Primăria Timișoara: e NEMULȚUMIT de cum comunică angajații

Mădălina Staicu

Embargo Fest, scurtat de vremea rea: „Am reuşit să ne adăpostim din calea furtunii”

focustim

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a EXPLODAT la adresa Guvernului Orban: Incapabil să își onoreze promisiunile

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: