Actualitate Administrație Featured

ABERANT și în viteza melcului: strada Mareșal Constantin Prezan, de 1.8 km, se ÎNCHIDE până la finalul anului pentru reparații

Jumătate de an, atât estimează primăria că va fi necesar pentru modernizarea Străzii Mareșal Constantin Prezan. Tronsonul va fi extins la patru benzi și va fi modernizat prin amenajarea de piste de biciclete. Vorbim de o bucată de drum de doar 1,8 kilometri, pe care deja constructorul Strabag a anunțat că va lucra până la finele anului. Proiectul are o valoare de 41,7 milioane de lei, TVA inclus.

Îmi doresc din 2012 să facem această lucrare și au fost o mulțime de piedici pe acest parcurs. Vom lărgi această stradă la patru benzi, vom avea trotuare civilizate, spații verzi și vom planta copaci. Vor fi amenajate două giratorii – unul la Sudului cu Constantin Prezan – și la intersecția străzilor Constantin Prezan – Venus – Calea Urseni. Ambele girații vor avea trei intrări-ieșiri. Eu îmi doresc să se finalizeze mai repede de 16 luni. Sunt aproape doi kilometri de drum”, a declarat Nicolae Robu, citat de deBanat.ro.

Related posts

PSD face plângere penală după ce Cîțu a ALOCAT ZERO lei către Timișoara

Mădălina Staicu

Aparat UNIC în Vestul țării: Spitalul Victor Babeș din Timișoara poate depista cantitatea de anticorpi

Mădălina Staicu

CULMEA IRONIEI – Primăria Timișoara a scos la licitație prima parcare etajată, după plecarea lui Robu

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: