Actualitate Administrație Featured

ABERANT Primăria Timișoara a plătit 800.000 de lei pentru deszăpezire în ianuarie, deși nu a nins – Tarife de 13 ori mai mari ca la Cluj

deszapezire

Administrația Robu demonstrează, încă o dată, dacă era cazul, că atunci când un lucru trebuie făcut legalitatea devine un factor minuscul. Administrația Robu a plătit, pentru luna ianuarie, servicii de deszăpezire de 800.000 de lei. Nu, nu memoria nu vă joacă feste, în Timișoara NU a nins deloc.

Jurnaliștii de la renasterea.ro l-au sunat pe directorul firmei Brantner, care a recunoscut că a încasat banii, însă spune că suma a fost achitată pe acțiuni de combatere a poleiului. “Noi am acționat la cererea primăriei, nu am acționat de capul nostru. Am împrăștiat sare, clorură de calciu, material antiderapant”, a spus Gabriel Blaga, întărit de șeful departamentului salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara.

Mai mult, cireașa de pe tort e abia faptul că Timișoara achită servicii de deszăpezire la un preț mai mare de 13 ori decât Cluj – Napoca. Dacă la Cluj compania Rosal are tarif 17.05 lei pentru împrăștierea a 1.000 de metri pătrați de sare, la Timișoara aceeași operațiune costă 263, 45 de lei. Totul este plătit din banii timișorenilor.

Related posts

Ucigaşul poliţistului din Recaş a fost prins la Remetea Mare

focustim

Ludovic Orban SE SPALĂ pe mâni: după ce și-a angajat răspunderea pe buget, cere modificarea legislației electorale DOAR în Parlament, unde PSD poate bloca tot

Mădălina Staicu

Dosar penal deschis de procurori cu privire la decesul lui Ionel Marcel Lepa

focustim
Incarcare...