Actualitate Administrație Featured Politică

ABERANT CL Timișoara a votat plata a ZECE milioane de euro, în avans. către E.ON – Directorii puși de PNL în funcție și-au luat mașini de serviciu noi

Decizie disperată în Consiliul Local Timișoara. Aleșii locali au aprobat un proiect prin care Primăria Timișoara va achita zece milioane de euro către E.ON. Măsura a fost votată pentru că E.ON s-a văzut nevoită să sisteze furnizarea de gaz în repetate rânduri către rău platnica Colterm. În urma mai multor intervenții personale ale primarului Timișoarei, Nicolae Robu, care a garantat conducerii E.ON plata datoriilor, compania a acceptat să mai furnizeze gaz către Colterm, însă doar cu o condiție: plata facturii în avans pe o lună! În lipsă de lichidități din încasări, Colterm se vede nevoită să apeleze la Primăria Timișoara pentru a plăti furnizorii, asta pentru că din cauza datoriilor istorice de 70 de milioane de lei nicio bancă nu vrea să crediteze Colterm.

Ceea ce este însă cu adevărat revoltător este faptul că în 2018, Emil Șerpre, uns director al Colterm de Nicolae Robu, după ce fostul manager Mircea Cristian a demisionat avertizând că situația companiei este una critică, a decis prioritate zero la falimentara Colterm: achiziționarea de mașini de serviciu noi pentru directori. Explicația? Cei șase manageri ai companiei fac călătorii de serviciu în interesul companiei și vehiculele din parcul auto sunt vechi. Robu nu a critica decizia lui Șerpe.

Related posts

„Noaptea cercetătorilor”, şi la Universitatea de Vest

focustim

Bucurie fără MARGINI: cinci copii s-au născut la maternitățile din Timișoara în noaptea de Revelion

Mădălina Staicu

RAZIE a Poliției Rutiere: JUMĂTATE din cei verificați au fost amendați

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: