Actualitate Eveniment Featured Sănătate

198 de cazuri NOI de coronavirus în România: Timișul, a patra ZI FĂRĂ îmbolnăviri

 Cifrele zilei de la Grupul de Comunicare Strategică. În România au fost depistate doar 198 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore.17.585 de infectați au fost depistați la nivel național de la izbucnirea pandemiei.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.581 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1151 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 198 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 203 de pacienți.Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 9.800 de persoane. Alte 39.614 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 342.466 de teste.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 104.950 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, miercuri, 3 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Related posts

Medicul Virgil Musta INTRĂ TARE și avertizează, în plină mini-vacanță de 1 mai: Pandemia nu a trecut! Nu vă adunați în grupuri.

Mădălina Staicu

Noi informații – Deputatul PNL Timiș și rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea, pe lista scurtă pentru Ministerul Educației

Mădălina Staicu

Visul degajării traficului prin folosirea STPT, UTOPIE! 150 de bețivi și scandalagii, amendați de Poliția Locală

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: